Hopp til hovedinnholdet

Jeg svetter mye i hendene, noe som går utover hverdagen min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hendene mine er ikke tørre, men blir bare veldig røde på knoklene. Og jeg svetter i hendene helle tiden. Bruker fuktighetskrem men det funker ikke. Jeg tenker på det hele tiden:( . I klasserommet tror jeg alle ser på hendene mine. Jeg hater dem. Trenger hjelp. Får ikke til å tenke på noe annet enn dette på skolen så det går utover karakterer. Trenger hjelp!

SVAR

Besvart 13.11.2020 15:03:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle