Hopp til hovedinnholdet

Jeg er trist og lei meg hele tiden. Jeg trenger råd..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei jente på 13. Jeg er trist og lei meg helle tiden, det er grunn til det jeg skuffer moren min men jeg prøver hardt å ikke skuffe henne. Hva skal jeg gjøre? Den smerten er ikke noe deilig. Jeg ser også ting jeg hører ting andre ikke hører eller ser, jeg snakker med meg selv også. jeg tør ikke å snakke med noen eller det er ingen jeg stoler på.. har lest veldig mye på helga og det har gått 1 uke. Jeg tenker også ikke positivt men fantaserer helle tiden.. det hjelper meg mye. Jeg blir fort lei meg og sur. Jeg vil bare bli glad. Det er veldig vondt den smerten, det hjelper ikke å ta livet av seg det vet jeg jeg har heller ikke tenker om selvmord. Jeg har lyst til og bli glad igjen. Jeg klarer ikke mer. Vær så snill svar meg fort, trenger så mange råd jeg kan få.

SVAR

Besvart 19.11.2020 12:01:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle