Hopp til hovedinnholdet

Ønsker en diagnose...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg er en jente på 18 som har slitet med forskjellige psykiske problemer gjennom årene, og har blant annet fått hjelp av helsestasjonen, PPT og elevterapeuten. men noen jeg ikke har fått og har veldig lyst på er en diagnose. gjennom samtalene har jeg forstått og akseptert at det er noen ting som er feil, men jeg kan ikke få en diagnose gjennom terapeuten, noe jeg gjerne vil få. hvordan kan jeg gjøre dette? går det ann å få det gjort gratis eller til lav pris?

SVAR

Besvart 16.11.2020 13:22:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Over 18 med psykiske problemer?

Det er hjelp å få ved psykiske problemer. Kontakt skolehelsetjenesten, Helsestasjon for ungdom, fastlegen eller Psykisk helsetjeneste i kommunen. De kan gi deg samtalehjelp og/eller henvise deg til DPS eller annen psykolog.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle