Hopp til hovedinnholdet

Blir fort irritert og begynner å grine eller klikke, er det normalt ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg lurte på om det jeg føler er normalt eller om jeg kan ha en slags diagnose. Sånn helt siden jeg var liten nesten har jeg husket at når jeg ble irretert på små ting grein og skreik jeg mye. Nesten det samme nå, når jeg blir irretert elle sint på noen elle noe, klikker det inni meg. Jeg begynne og få tårer og begynner nesten å grine, føler jeg ikke får puste og får vondt i hodet. Når jeg stresser bare litt, klikker jeg helt og føle jeg ikke får puste, jeg kan skrike og grine og bare klikke helt. Føler det ikke er normalt og begynne og skrike og grine bare for man ikke finner noe. Det er også veldig kleint når jeg er i butikken foreksempel og blir stresset eller irretert på noe. Og begynner i butikken og nesten gråte og klikke. Bare gjennerelt føler meg ikke så normal.

SVAR

Besvart 24.11.2020 11:01:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Kjenner du at det bare koker over? Det kan virke skremmende med sinne, både for deg og de rundt deg. Sinne er en normal følelse, men blir det for mye, kan det være lurt å jobbe litt med det.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
account_circle