Hopp til hovedinnholdet

Jeg kjente på mange vonde ting i kroppen etter jeg så en fæl video

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg gikk i 7 klasse men når jeg kom opp i 9 klassen så jeg den videoen av han som skjøt seg selv på tik tok. Etter jeg så videoen fikk jeg en rar følelse som frysninger og kvalme og skjelven. Jeg spurte Læreren min og hun sa jeg kunne ha fått angst. Men trodde ikke på dettet. Men når jeg skule legge meg kjentes det ut som at jeg skule miste pusten. men brydde meg ikke om dette men kvelden etter ble det mye verre så søkte på nette og det sto at jeg kunne ha en sykdom eller noe annet så jeg ble veldig redd. Følelsen av mere kvalme og klame hender og ble extremt red for ingenting og hjerte bank så bare lurte på hva dette kan verre. Også fikk jeg bryst smerter plis svar fort

SVAR

Besvart 26.11.2020 09:47:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle