Hopp til hovedinnholdet

Ingen setter pris på meg eller bryr seg om meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har nå ønsket å ta livet mitt i over 1 år, har prøvd 2 ganger men har mislykkes. Hovud grunnen til at jeg ønsker å dø er fordi jeg føler ingen setter pris på eller bryr seg om meg, spesielt moren min. Både broren min og søsteren min har slitt mentalt og fått mye «oppmerksomhet» for det, men det virker som om foreldrene mine bare har glemt meg opp i det hele. Jeg kan ikke en gang huske sist noen spurte om det faktisk gikk bra med meg, og ver gang jeg har sammenbrudd gjemmer jeg meg fordi jeg vet at moren min bare kommer til å kjefte på meg og si at jeg ikke har det dårlig og at jeg ikke har en grunn til å gråte. Jeg har ingen jeg føler jeg kan snakke med og ønsker egt bare å dø.

SVAR

Besvart 01.12.2020 10:56:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle