Hopp til hovedinnholdet

Har opplevde mange ting siste år. Gråter hver dag.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg har rett og slett hatt et jævlig år. jeg har slitet med selvbilde og finner at foreldrene mine liker å lage vitser rundt min bekostning på vekten min. i tillegg skal jeg inn for en gastro og coloskopi snart for vi vet ikke hvorfor jeg kanstant er dårlig (vært siden mars). nå er farmoren min veldig syk og det eneste om roer henne er å høre meg spille musikk på gitar og synge fra telefonen til faren min. jeg kan ikke møte henne på grunn av covid. jeg stresser enormt på skolen og finner aldri tid til å slappe av. jeg fikk i går beskjed om at jeg må slutte på ridning og jeg begynner å se veldig mørkt på livet. jeg er lei av å gråte vær dag, og alltid ha en vond førelse inni meg. er det noe jeg kan gjøre for å prøve å forbrede meg mer på det med farmor, eller få en generelt bedre mental helse? jeg er lei av å ikke klare å stå opp for jeg ikke finner noen vits

SVAR

Besvart 07.12.2020 11:36:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Men hvis du føler deg nedfor over lang tid, er det viktig å ta tak i det. Her er noen råd.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle