Hopp til hovedinnholdet

Har et dårlig forhold til familien min...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har det ikke bra for tiden. Jeg har dårlig forhold til familien min. Jeg bor annenhver uke hos mamma og pappa. Det eneste stedet jeg trives og har det bra er de ukene jeg er hos pappa. Jeg trives over hode ikke hjemme hos mamma. Jeg har også en bror på 17 år som følger samme bosystem som meg. Jeg gruer meg alltid til å dra til mamma. Hun er alltid så sur, masete og grinete. Hun kan plutselig klikke fullstendig. Hun snakker også alltid om at jeg spiser mye og burde begynne å ro med på mat inntaket. Men hun blir også sit hvis jeg ikke har spist. Dette har ført til at jeg nesten aldri har matlyst og kaster opp maten min veldig ofte. Jeg har snakket med vennene mine om det og de sier bare at jeg er fin nok som jeg er og alt det der. Men jeg vet selv at jeg er feit og alt det mamma sier er sant. Men jeg vet jo også at det ikke er riktig og at familien din ikke skal få deg til å føle deg så dårlig. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre men jeg vet jeg må gjøre noe. Fordijeghardetikkebranå.

SVAR

Besvart 07.12.2020 13:50:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Er det vanskelig å være hjemme?

Hvis hjemmet ditt ikke føles som et bra sted å være, kan det være du og familien din trenger hjelp. Her får du råd til hva du kan gjøre.

 

Les mer
account_circle