Hopp til hovedinnholdet

Jeg er lei av å føle på kroppspress. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg føler kroppspress, det er litt av og på... Noen dager har jeg det kjempebra, og andre dager så blir jeg sint å lei meg å klarer bare å tenke på kropp. Når jeg har sånne dårlige dager går det ofte utover de nærmeste og jeg blir oftere lettere sint på dem. Jeg veier meg flere ganger om dagen, og noen ganger har det gått så langt at jeg har spyd... Jeg vil ikke ha kroppspress lenger! Jeg klarer ikke å glede meg til ting lenger der jeg vet man kommer til å spise mye mat og spise usunt. Jeg vet at dette ikke er bra, så hva bør jeg gjøre?

SVAR

Besvart 12.12.2020 20:34:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle