Hopp til hovedinnholdet

Skolesystemet er så dårlig, ungdomstiden min blir min verste tid.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

altså skolesystemet er såå dårlig. jeg skjønner ikke hvorfor ingen snakker om det. jeg var så kreativ før nå jeg var liten men nå kan jeg ingenting og er sur hele tiden. når jeg starte på ungdomskolen så måtte alt skje etter regler og vi fikk ikke bruke fantasien. nå går jeg vg2 og får ikke lov til å ha mine egne meninger. hvorfor må vi bli tvunget opp kl.7 når nesten ingen liker det, og vi får ikke lov til å gå på do i timene, ikke engang drikke eller spise.helsa vå er ganske mye viktigere enn det vi lærer på skolen. det er så utdatert. jeg trenger ikke kunne analysere et norrønt dikt.vi lærer bare å bli arbeidere for noen men ikke jobbe for oss selv og kunne ting. vi blir behandla som roboter.det har bare blitt normalisert at vi skal lide. du kommer til å si jeg må snakke med noen men alle sier jeg må gjennom det.og det er trist at skole skal være så dust.vi får aldri fri fra skole og tenker konstant. etter en prøve så kommer en ny prøve dagen etter.ungdomsida mi blir min værste tid

SVAR

Besvart 13.12.2020 19:32:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
account_circle