Hopp til hovedinnholdet

Vil snakke med tidligere lærer om psykiske vansker.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) Jeg har nettop sluttet på fhs pga psykiske problemer. På skolen hadde jeg en veldig snill å god person som lærer som har hjulpet meg mye på bare et halvt år. Jeg savner henne veldig å vil bare snakke med henne om det som er vanskelig. Før jeg dro sa hun att vi fortsatt kom til å være venner å att det ikke var hade men på gjensyn og att jeg kunne ringe henne, men jeg vet ikke hvor begeistret foreldrene mine kommer til å være for att jeg snakker om ting med henne når hun er så langt vekke. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre ang dette for det har ikke akkurat hjelpt på den psykiske helsen min å slutte på skolen og å ikke snakke med den ene personen som faktisk lytter til meg...

SVAR

Besvart 15.12.2020 11:30:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle