Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg ensom selv om jeg har venner, er alltid trist og gråter ofte.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg føler meg ofte ensom. jeg har mange venner og er alltid med noen på skolen, men jeg er alltid lei meg. selv om jeg har mange venner, pleier jeg bare å være med en-to personer på fritiden. jeg liker ikke å føle at jeg ikke har noen å være, selv om jeg har lyst til å være alene noen ganger. Når vennene mine er sammen med andre, blir jeg sjalu/lei meg, men jeg er ikke noe flink til å spørre om folk vil finne på noe, og det er ingen andre enn de jeg alltid er med, som spør om å være sammen. jeg er også stresset på grunn av prøver og karakterer. jeg har alltid lyst til å gråte og jeg er alltid lei meg.

SVAR

Besvart 18.12.2020 19:46:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
account_circle