Hopp til hovedinnholdet

Føler seg trist. Hater sitt utseende og seg selv.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, har alltid tenkt på meg selv som en positiv og glad person, hjelper alltid vennene mine med problemene sine men føler egt ingen bryr seg hvis jeg snakker om mine. i det siste har jeg følt meg veldig ensom, trist og tom. sliter en del på skolen med fravær å det hjelper ikke akkurat hvis jeg er trist. sa også engang til en venn av meg når jeg var full at jeg hata meg selv. har mislikt utsende mitt en god stund, men nå føltes det ut som det går uttover det som er inni meg å. at jeg ikke tørr og vise hvem jeg er lenger. fordi det triste og tomme tar over, har en følse av at jeg er deprimert, men tørr ikke si det til noen fordi jeg er redd de ikke skal tro meg. eller at jeg overdriver. liker ikke selvdiagnosere så, håper dere kan hjelpe. sorry hvis jeg skriver litt rart

SVAR

Besvart 17.12.2020 14:55:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle