Hopp til hovedinnholdet

Jeg har selvskadet meg, hvordan får jeg bort arrene ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg har gjort noe jeg angrer skikkelig på. For rundt to uker siden selvskadet jeg. Jeg har gjort det før også uten at det ga noe som helst for arr. Jeg hadde forventet at det kun skulle bli et lite sår og at det skulle forsvinne etter kun noen dager. Det var ikke dypt og det var så vidt blod der, men det er likevel blitt et rødlig arr. Heldigvis så var det kun på ankelen så er vel ikke et sted som alle skal se uansett, men de er fortsatt synlige. Som sagt så har jeg selvskadet før, for 2-3 år siden. Det var ikke kult i det hele tatt da foreldrene mine fant det ut, og vil ikke oppleve det igjen. Hvordan kan jeg få arrene til å gå vekk fortest mulig? Har prøvd å smøre vaselin der, men ser ikke ut til å virke. Mvh en fortvilet fjortenåring.

SVAR

Besvart 24.12.2020 16:04:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle