Hopp til hovedinnholdet

Har blitt mobbet siden jeg var liten.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, eg har blitt kaldt mye styggt og har blitt mobbet helt siden eg var liten og ikke bare av folk på skolen eller av folk eg ikke kjenner men og av noen i familien min, det er ikke en dag der eg ikke blir kaldt stygge ting før eksempel: stygg, feit, barnslig, idiotisk, eg har aldri vært glad, eg har alltid gjømt følelsene mine bak eit smil eller en liten latter mens eg inni meg har tenkt ting som: ville noen savne meg vist eg var død eller ting som: koffor tar eg ikke livet mitt nå sån at folk slepper å se mitt stygge fjes og min feite kropp. Eg føler meg død innvendig Eg veit ikke kossen eg stopper å tenke sånne ting

 

SVAR

Besvart 25.12.2020 20:54:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle