Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil holde ansiktet mitt ungdommelig!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en gutt som vil holde ansiktet mitt ungt og godt. Jeg er livredd for at jeg ikke klarer det. Jeg er nemlig redd jeg har ødelagt dette med sånn jeg levde før. Før da jeg var 14-16 år hadde jeg et ganske usunt kosthold og spiste mye godtseri og drakk mye brus og sånn så jeg håper for guds skyld jeg ikke har ødelagt det. Jeg vil holde ansiktet mitt så ungdommelig som mulig lenge og deretter også fortsatt ha fint ansikt da jeg blir voksen som vil si 25 og over det. Det vil si at jeg ikke vil ha måne eller miste håret eller få grått og heller ikke få noen rynker. Jeg vil holde huden i ansiktet glatt og fin i mange år framover ogsp vil jeg ikke at håret skal forandre seg. Hvis jeg ikke får til dette vurderer jeg faktisk å ta livet mitt pga da blir jeg faen meg en taper hvis jeg blir gammel i trynet fort. Jeg har sett på fjeset mitt i det siste og har kanskje allerede begynt å se forandringer noe som jeg hater. Jeg er mye deppa for tida pga dette her.

SVAR

Besvart 27.12.2020 15:06:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Mister du hår?

Hårtap er mer vanlig enn man skulle tro, både for menn og kvinner.

 

Les mer
attach_file

Nyt solen, men pass på huden!

Sommer og sol er deilig og gjør at du føler deg bra. Men sola kan også være skadelig. For sterk sol kan gjøre deg solbrent og gi deg hudskader.

 

Les mer
attach_file

Positivt selvbilde og kroppsbilde er #goals

Om målet ditt er et positivt syn på deg selv og din kropp, kan Instagram og Snapchat være forstyrrende.

 

Les mer
account_circle