Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor er jeg så emosjonell på kvelden?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg bare lurer på hvorfor jeg er så emosjonell på kvelden eller om dere vet hva jeg kan gjøre? Jeg føler meg litt trist på dagen fordi jeg føler tiden går fort og jeg vil ikke at ting skal ta slutt og at de jeg er glad i skal dø. Det er veldig vanskelig å beskrive det men jeg har opplevd dette før når jeg var mindre. Det begynte da meg, faren og broren min skulle fikse noe med båten og det var mørkt, også bare ble jeg lei meg å begynte å tåre i øyene fordi jeg redd for å dø og det lksm bare plutselig skjedde. Det er lksm ubeskrivelig. Jeg føler meg veldig følsom men jeg har tross alt mensen nå så kanskje det kan være grunnen? Dette er veldig vanskelig å beskrive men jeg føler mange rare følelser om natten sånn redd, rar følsom, vet ikke følelse osv, jeg leste på nette at det kan være tegn på depresjon eller noe sånt men jeg tror virkelig ikke det? hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 01.01.2021 14:36:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når døden inntreffer

Hva skjer når noen dør? Mange unge har ikke opplevd døden på nært hold før, og det er naturlig å ha mange spørsmål rundt dette.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig. Du får selv være med å bestemme hvordan du får hjelp som passer deg.

 

Les mer
account_circle