Hopp til hovedinnholdet

Har vært svimmel lenge, hva kan årsaken være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er usikker på om dere kan hjelpe meg med dette, men jeg får ingen svar hos legen min, så vet ikke hvem jeg skal snakke med/spørre. Helt siden skolestart i august 2020 har jeg slitt med en svimmelhet som jeg ikke visste hvor kom fra. Den kommer ikke hver eneste dag, men noen ganger kommer det flere ganger om dagen og er ganske ille, sånn at jeg nesten ikke klarer å bevege meg. Andre ganger, når jeg er med kjæresten min, så går det helt bra. Da føler jeg meg avslappet og er ikke svimmel en eneste gang. Jeg har vært hos legen mange ganger og tatt prøver av diverse ting, men de finner ikke ut av noe. Har søkt litt rundt og funnet det som heter vedvarende svimmelhet, noe som kan ha en sammenheng med blant annet angst, depresjon og fysisk/psykisk stress. Jeg lurer på om det kanskje kan være mitt tilfelle. Hvordan vet jeg om det er svaret? Har vært av og på svimmel i snart 4 måneder, så vil snart finne ut av hva det er og hva jeg kan gjøre. Hilsen Jente 18 år :)

SVAR

Besvart 07.01.2021 21:41:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle