Hopp til hovedinnholdet

Har det vanskelig. Burde jeg stå i det og vente se om det blir bedre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg har vært i Forsvaret nå i ca. 6 måneder. To måneder i rekrutten, en tid jeg elsket og savner mye. Etter rekrutten fikk jeg den stillingen jeg hadde lyst på og ble sendt til en leir i Norge. Den stillingen jeg fikk visste jeg kom til å bli krevende og utfordrende for meg. Jeg synes stillingen har vært utrolig krevende og det viser seg at stillingen min er veldig ensom. Har i lang tid hatt det vanskelig, men alltid tenkt at det kommer til å gå bedre etter hvert som tiden. Det har enda ikke bedret seg, og utenforskapen bare øker. Jeg føler meg ensom og vil egentlig bare vekk, eller hjem. Det blir uutholdelig for min del. Jeg var i utgangspunktet kjempefornøyd med Forsvaret, og elsket å møte nye folk. Jeg kan se for meg å trives mye bedre i en annen stilling, der jeg får være mer sammen med folk og føle mer tilhørighet. Spørsmålet mitt er om jeg fortsatt bare burde stå i det, eller vente å se om det blir bedre. For min del ser jeg ikke lyst på tiden fremover.

 
 

SVAR

Besvart 11.01.2021 17:08:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle