Hopp til hovedinnholdet

Klarer ikke å snakke med andre mennesker

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg vet ikke hva det er med meg, men jeg klarer ikke snakke med andre mennesker. De eneste jeg klarer å snakke med er søsknene mine, foreldrene mine og et par venner. Jeg klarer ikke engang snakke med besteforeldrene mine eller andre i slekten. Jeg får en slags sperre fordi jeg blir så usikker og redd får å si noe dumt eller at jeg skal snakke for lavt/for høyt. Klarer ikke bli kjent med nye mennesker. Hver gang vi har vært på familiebesøk eller lignende gråter jeg når jeg kommer hjem. Fordi jeg føler meg så mislykket.

SVAR

Besvart 08.01.2021 12:32:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Ti tips til småprat

Skal du på fest, en samling eller møter, er sjansen stor for at du møter noen du ikke kjenner. Det er både hyggelig og nyttig å kunne noen triks for å bryte isen og bli kjent med fremmede.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Føler du deg nervøs og anspent rundt andre? Det er vanlig å være sjenert, men når det er til hinder i hverdagen kan det utvikle seg til sosial angst.

 

Les mer
account_circle