Hopp til hovedinnholdet

Jeg orker ikke bo hjemme lenger

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, tenkte å bare skrive til dere fordi helt ærlig så vet jeg ikke ha annet jeg skal gjøre lenger. Jeg orker ikke bo hjemme lenger.Hele denne uken har jeg sovet hos typen min og det har vært deilig å få fri fra de hjemme.med engang jeg kom hjem igår ble jeg lei igjen. meg og familien min funker bare ikke i kommunikasjonen og i lengden. blir fysisk og psykisk deprimert, jeg har slitt/ sliter med deprisjon, angst og add oog mye annet men går til bup osv men det hjelper ikke, går til sånn familie hjelp og siden er så mye krangling. har alltid vært"problembarnet"i forhold til søstrene mine, bare pga jeg er yngst så tror de at de vet alt og kan bestemme absolutt alt. Har vært sånn alt for lenge nå og jeg blir utslitt. Sånn som nå nettop iste når jeg våknet, skulle jeg på do og jeg får sosial angst av å gå på do foran folk, mamma kom inn og skulle vaske og søsteren min kom inn for å dusje, følte meg ikke komfetabel, og spurte de fint om jeg kunne få være i fred og det tok de ikke hensyn til

 

SVAR

Besvart 11.01.2021 18:13:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle