Hopp til hovedinnholdet

Føler seg ensom og at ingen liker han.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 18-åring, jeg føler at livet ikke vært å leve, føler meg ensom hele tiden føler at jeg er alltid den personen som spør om hvordan d går med folk og om de vil finne på noe og ingen gjør d samme tilbake ingen vil være meg, på kvelden sitte jeg helt alene å grine å tenker på hva faen er vitsen med å leve hvis ingen liker deg og du ikke bli sett en gang hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 13.01.2021 14:27:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle