Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt med hodepine, hakke tenner, skjelving?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har ett par spørsmål som jeg håper jeg kan få svar på. Jeg bare lurer på om det er det normalt å hodepine, hakke tenner, ha ekstrem gjesping og skjelving i kroppen over tid? Er dette angst? jeg har hatt disse symptomene over lengre tid og de vil ikke bort og bare eskalerer og blir verre og verre. Jeg sliter også med at jeg plutselig får vondt i brystet som føles å sitte i hjertet, det stikker så veldig som om noen skulle ha stukket meg med en kniv gjentatte ganger. Det kan vare ifra 10-30 minutter, så stopper det og da får jeg ukontrollerbare skjelvinger i kroppen etterpå. Jeg er våken og vet hva som skjer rundt meg, jeg hakker også tenner som jeg ikke klarer å styre, og blir iskald og skjelver. Er dette farlig? Dette er så ekstrem irriterende og jeg bare lurte om det er noe jeg kan gjøre for å bli kvitt dette. Takk for svar. Hilsen jente20

SVAR

Besvart 12.01.2021 15:47:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle