Hopp til hovedinnholdet

Føler meg veldig ensom for tiden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg føler meg veldig ensom for tiden. Jeg bor med pappa og stemor. Moren min bor litt unna. Jeg har ikke så mange venner her jeg bor som jeg kan være med på fritiden. Mine beste venner bor der moren min bor. Jeg vet mye skyldes korona. Ellers så ville jeg nok hengt mer med venner. Men jeg savner det å ha en gjeng. I tillegg stresser jeg mye med framtiden. Ang skole, utdanning, døden, familien min splittse, at foreldra mine skal dø (siden de er godt voksne), i tillegg har jeg en spiseforstyrrelse som jeg går til bup med. Jeg bare har det ikke så bra for tiden. Jeg smiler og ler masse foran foreldra mine osv, fordi jeg er glad. Men når jeg er alene så føler jeg meg ubrukelig og ensom. Jeg liker å ha masse å gjøre på en gang for da får jeg ikke så mye tid på å tenke, men nå er det lite å gjøre. Jeg vet jeg kan ta det opp på bup, men føler mer skam over det jeg har nevnt enn spiseforstyrrelsen

SVAR

Besvart 13.01.2021 15:56:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Tips til å bli tryggere sosialt

Vis interesse for andre, gi komplimenter, og vær oppmerksom på andres følelser. Blir du en bedre samtalepartner kan det hjelpe deg til å bli tryggere sosialt. Her er noen råd.

 

Les mer
attach_file

Påvirker koronasmitten hvordan du har det psykisk?

Det kan slite på oss mentalt når en annerledes situasjon varer lenge, slik som med koronasituasjonen. Har du psykiske vansker fra før, kan det blir vanskeligere å håndtere. Da bør du prate med noen.

 

Les mer
account_circle