Hopp til hovedinnholdet

Er bare lei av alt...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 15 år, jeg merker jeg bare er lei av alt. Jeg har ingen motivasjon til noe lenger. Jeg finner ikke de små gledene i hverdagen lenger...føler lzm alle ser så sykt glade ut hele tiden føler de lzm alltid har det «perfekt». Jeg har mista selvtilitten helt og vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre. Jeg sier alltid jeg har det utrolig bra og at jeg ikke kunne hatt det bedre! Men er jo ikke tillfelle engang for på insiden føler jeg meg knust og ødelagt. Jeg har utrolig mange fine folk rundt meg så sånn sett har jeg det veldig bra sånn ellers i livet men når det kommer til meg selv er det veldig vansklig. Selv om jeg mer en ofte får komplimenter hjelper det lite når jeg bare drar og trykker meg selv ned.!!!! Er dette vanlig, hva kan jeg gjøre? Og er jeg den eneste?

SVAR

Besvart 14.01.2021 15:22:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Påvirker koronasmitten hvordan du har det psykisk?

Det kan slite på oss mentalt når en annerledes situasjon varer lenge, slik som med koronasituasjonen. Har du psykiske vansker fra før, kan det blir vanskeligere å håndtere. Da bør du prate med noen.

 

Les mer
account_circle