Hopp til hovedinnholdet

Opplevd mye det siste halvåret.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har mange venner og en veldig fin familie som bryr seg om meg og som er glad i meg, men jeg har det likevel ikke bra. Det har skjedd så utrolig mye forskjellig det siste halvåret å jeg klarer ikke å snakke om følelsene mine om hvilke problemer jeg har hatt det siste halvåret til verken venner eller familie selv om jeg egentlig er en veldig åpen person som snakker mye om mine følelser. Jeg klarer heller ikke å gråte lenger og jeg føler meg mer og mer alene....

SVAR

Besvart 14.01.2021 13:42:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
account_circle