Hopp til hovedinnholdet

Jeg er veldig redd for alvorlig sykdom som kreft - stikker i magen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, har sakt dette før at jeg stresser veldig for en alvorlig sykdom som kreft. Jeg lurer på hvor lenge man har smerter og hvor vondt det er hvis en har kreft i magen. Fordi jeg har stikking i magen i ca 2 sekund. Jeg sliter med å komme meg til legen pågrunn av skrekk.. fordi jeg har ikke stikkninger hele tiden og det er ikke så vondt på en måte. Jeg trenger berre svar på hvordan smerter en har. Jeg er veldig redd for sykdom og tenker på det hele tiden. Jeg får også vondt steder når jeg tenker på det. Når jeg for eksempel leste at om du ikke får ut alt basjen, og får luft i magen osv så får jeg det. Har aldri slete me det. Men bare skjer når jeg er redd. Vil veldig gjerne ikke ha den skrekken å dra til lege. Men dere hjelper meg veldig mye! Dere roer meg ned som jeg er veldig glad for. Jeg vil berre ikke ha kreft.

SVAR

Besvart 17.01.2021 12:44:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Er du redd for å være syk?

Det er ikke uvanlig å tenke at man kan ha fått en alvorlig sykdom. For noen kan tankene ta mye tid og krefter, og føre til det man kaller hypokondri eller helseangst.

 

Les mer
attach_file

Gruer du deg til å gå til legen?

Er du redd for å gå til legen? Lurer du på hva du skal si, eller om legen har taushetsplikt?

 

Les mer
account_circle