Hopp til hovedinnholdet

Lei og har det vanskelig

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Eg holder på å klikke på grunn av alle regler og alt det med korona! Eg synst det er digg å sleppe skule fordi eg har depresjon og sosial angst, dermed så sleppe eg å forholde meg til mange folk samtidig. Men eg merker at eg uansett blir veldig sliten, eg sovner i menst vi egentlig skal ha møte osv. Eg liker heller ikkje å vere på skulen pga mange folk, men også at eg bare sliter veldig, det er ekstremt tungt. Har mange tanker som surrer i hovudet samtidig som skulearbeid som eg ikkje er ferdig med osv. Eg holder på å klikke! Føler på ein måte at lærarane min skjønne mej, men samtidig at dei ikkje skjønne noke. Eg føler også litt at eg no er litt ferdig med livet (depresjon og angst i snart 3 år og sjølvskading i 5 år) Det med å snakke med noko det har eg, barnevernet, nokon via skulen, med mitt besøksheim og bup for 2 gang. Veit ikkje kva eg skal gjer lenger, veldig lei av alt, orker bare ikkje meir! Takk for svar, og håper du har hatt en fin dag! Du gjer ein fantastisk jobb!

SVAR

Besvart 24.01.2021 10:01:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Korona og skolen - dette trenger du å vite

I denne artikkelen har ung.no samlet viktig informasjon, og svar på ofte stilte spørsmål om korona og skolehverdagen din.

 

Les mer
account_circle