Hopp til hovedinnholdet

Lei seg etter å ha blitt "dumpa" av jente.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.. jeg blei kinda dumpa av ei jente jeg likte noe for fredelig. og bare før det var jeg veldig mye lei meg ho hjalp meg igjennom mye jeg hjalp henne. Men nå som ho er borte er alt tilbake er ikke lei meg ikke glad. Føler ingenting bare går og smiler uten grunn til og være glad ler av ting osv men er fake alt egt. Veit ikke hva jeg skal gjøre for og bare bli glad igjen. er bare så utrolig lei og skole ødeleger meg mentalt bare går i 10 klasse og er depprimert pga konstant fokus på at vi må gjøre alt så bra. skole ødeleger meg og alt veta faen hav jeg skal ahhhh.. sorry du som leser dette ville bare ha ut litt om følelsene mine ja.. skjønner vist dette var bortkasta... Hilsen gutt 16

SVAR

Besvart 28.01.2021 12:28:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle