Hopp til hovedinnholdet

Orker ikke mer er så sinnsykt lei denne verden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg orker ikke mer. Er så sinnsykt lei av denne verden her. Har prøvd så mange ganger å ta kontakt med folk å få hjelp, men det er ingen av de som SER MEG! Er så redd for att jeg kommer til å gjøre noe jeg angrer på. Alle sier "det er lys i enden av tunellen og det vill bli bedre." Men når enden av tunellen er murt igjen. Hva da? Hva skal jeg lism gjøre for å orke å leve. Vil bare vekk fra alt og alle. Jeg veit ikke hvem jeg skal snakke med mere. Har vært hos BUP, helsestasjonen, miljøarbeider og helsesøster men de gjør ikke en god nok jobb, å jeg er lei av å opne meg opp for nye mennesker hele tiden og fortelle det samme om og om igjen. Jeg veit ikke hva jeg skal gjøre med livet lenger. Klarer ikke å se for meg en framtid.

SVAR

Besvart 24.01.2021 20:49:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Over 18 med psykiske problemer?

Det er hjelp å få ved psykiske problemer. Kontakt skolehelsetjenesten, Helsestasjon for ungdom, fastlegen eller Psykisk helsetjeneste i kommunen. De kan gi deg samtalehjelp og/eller henvise deg til DPS eller annen psykolog.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle