Hopp til hovedinnholdet

Har tanker om at andre tenker stygt om henne.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, vet ikke helt om dette er noe å bry seg om men hadde lyst å spørre. Hver gang jeg er med folk så blir jeg helt stressa. Tenker hele tiden at folk blir tvingt til å være med meg, og har bare noen få venner... Jeg tenker hele tiden at folk tenker stygt om meg og klarer ikke å stoppe. Jeg overtenker alt, og dette gjør det vanskelig for meg å være sosial. Jeg har veldig lyst, men blir bare så redd og friker ut så jeg blir bare sittende hjemme alene. Er det noe jeg kan gjøre med meg selv?

SVAR

Besvart 28.01.2021 13:45:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle