Hopp til hovedinnholdet

Strever og aner ikke hva jeg skal gjøre for å få det bedre...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er rett og slett dritt lei av livet. Jeg føler jeg bare repeterer dagene i mitt liv hver dag, og det er kjedelig. Jeg ligger inne på rommet mitt hver dag og føler på den følelsen at det ikke er verdt å leve lenger. Det er flere ting som har ført til dette, men en stor del er faktisk skole, skole hverdagen min og kravene fra lærerne mine gjør meg ekstremt sliten og lei meg. Noen dager kan jeg bare gråte for ingen grunn og hate meg selv, mens en annen dag hvor jeg kanskje er med venner er livet bedre enn noen sinne. Jeg sliter en del med sosial angst og selvsikkerhet, noe som også får meg til å tenke mye på hvordan jeg kan forbedre meg selv og være den andre vil at jeg skal være. Jeg har migrene som er en faktor til alt dette og, men blir egentlig vare verre når jeg har så mye tanker. Jeg har aldri vært glad i å snakke med andre folk om følelsene mine, keg vet ikke hvorfor. Men jeg har ikke turt å fortelle mine foreldre om dette og aner ikke hva jeg skal gjøre for å få det bedre

SVAR

Besvart 27.01.2021 14:15:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Påvirker koronasmitten hvordan du har det psykisk?

Det kan slite på oss mentalt når en annerledes situasjon varer lenge, slik som med koronasituasjonen. Har du psykiske vansker fra før, kan det blir vanskeligere å håndtere. Da bør du prate med noen.

 

Les mer
account_circle