Hopp til hovedinnholdet

Er bare lei av alt og føler meg trist hele tiden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg føler meg trist hele tiden har nesten ikke motivasjon til noe. Jeg stresser hele tiden med skole fordi føler jeg ikke får noe ting, klarer ikke å mestre noe. Jeg har det heller ikke så bra hjemme faren min skal i fengsel og moren min bare masser hele tiden. Jeg har ikke fortalt det til siden er ikke den personen som liker å snakke om sånne ting, er ganske sjenert og føler ingen vil skjønne. Jeg er bare lei alt, alle glemmer meg. Føler meg alene, dette høres veldig trist ut å si men er det egentlig noe å leve får?

SVAR

Besvart 02.02.2021 20:52:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Kjenner du noen i fengsel?

Hvert år opplever mange tusen barn og unge at noen de er glad i, settes i fengsel. Det kan være leit, men husk at du kan få hjelp med det du tenker og føler.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle