Hopp til hovedinnholdet

Sliter psykisk med depresjon og sosial angst..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, eg sliter psykisk, med depresjon og sosial angst. Eg vil lizm ikkje leve, men vil ikkje dø heller. Føler eg står fast, eg får hjelp av bup/barnevernet/lærarar/helsesøster/ spesialist innen psykisk helse osv. Men eg har no hatt depresjon og angst ganske lenge og i eitt år no har eg budd i besøksheim, og våre i kontakt med barnevernet, men ingen forandringa har skjedd. Eg har holdt på med sjølvskading i nesten 5 år no, av og til skremmer det meg. Eg ønske også ofte å ta livet mitt, men de er litt meir enn tanken på det, for eg vil ta overdose. Føler ikkje nokon forstår alvoret med alt som skjer egentlig. Veit ikkje kva eg skal gjer! Føler eg skuffer alle av lærarar, foreldre, vennar osv! Orker ikkje at mamma ikkje har det bra på grunn av meg! Åhhh føler meg så mislykka! Kva kan eg gjer, er så lei av det her!

SVAR

Besvart 24.02.2021 13:18:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
account_circle