Hopp til hovedinnholdet

Får så mange rare tanker i hodet..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg får rare tanker hele tiden iks så kom jeg på «hva skjer om jeg tar vanlig, tom sprøyte å stikker den f.eks armen min, så ta sprøtts opp? hva skjer da? Kommer man å Miste mye blod, Om man gjør det mange ganger? Kan man dø? Bare rare tanker som jeg ikke slutter å tenke på. Men jeg skal selvsagt IKKE gjør det er bare nysgjerrig. Har sån 1000 andre tanker også

SVAR

Besvart 05.03.2021 10:33:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Har du slitsomme tanker, grubling og tankekjør?

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Her får du råd som kan hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle