Hopp til hovedinnholdet

Sliter sånn med migrene. Har prøvd alt, og ingenting hjelper

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei!

Jeg er ei jente på 18 år som sliter ekstremt av migrene. Problemet mitt er å bli kvitt hodepinen, å våkne opp en dag uten umenneskelige smerter.. Det er nemlig slik at jeg våkner med migrene, jeg får det ikke utover dagen, som mange andre.. Har en god dialog med migrenespesialisten min, men verken han - eller jeg, finner noen løsning på problemet. Kosthold, medikamenter, trening, alt er forsøkt, men ingenting har fungert så langt.. Årsaken har psykisk tilknytning, det er det ingen tvil om, men ikke engang jeg greier å se hva som kan utløse migrenen..

Med mitt høye fravær, sliter jeg på skolen, jeg har svært gode karakterer, men jeg synes det blir vanskeligere og vanskeligere å holde på dem. En grunn til migrenen kan nok være kravene jeg stiller megselv, men jeg mener det er nødvendig å ha høye mål dersom man skal oppnå noe i livet.
Læreren min tror jeg kan lide av noe som kalles "flink-pike-syndromet", og jeg må nok innrømme at jeg er litt enig i påstanden..

Foreldrene mine og jeg har en god tialog, men de forstår meg selvfølgelig ikke helt, for de mener at jeg må kunne finne ut hva som utløser migrenen og slik unngå å få det.. Hadde ting vært så lett, tror jeg ikke jeg hadde vært så syk som jeg er.. "Det er synd å ikke kunne utnytte mine talenter, så flink som jeg er," er deres vanlige bidrag i diskusjoner..

Jeg er nok en liten perfeksjonist, men å lide så sterkt av migrene pga det, tror jeg neppe er tilfelle..

Hvordan kan jeg få hjelp til å komme meg igjennom dette? Blir selvsagt deppa av hele situasjonen, gråter ofte om morgenen når jeg våkner med migrene, men vil ikke si jeg er deprimert..

Har store drømmer om å reise til utlandet og studere ved annerkjente universiteter, den eneste, i alle fall, største hindringen min er migrenen!

Noen ideer til løsninger/tiltak jeg ikke har tenkt på?

Mvh Yale

SVAR

Besvart 19.01.2008 22:34:55
account_circle