Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Overdose Ibux?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei vet ikke om det er riktig emne men.. lurer på om dere kan hjelpe meg med dette, hvis man tar 20 ibux? hva skjer? skjønner vennina mi tok 20 ( var i hvertfall det hu sa) men hun havna på sykehuset , havner man der etter 20? eller må det være mer, vennina mi har noen problemer og jeg vil ikke hu skal havne på sykehuset hele tia etter å ha spist ibux.. kan dere vær så snill å fortelle meg litt om hva som skjer hvis man gjør det? kan man se på den personen og se at han/hun har spist det?? håper på svar _:)
account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer