Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg føler meg skikkelig sliten, deppa og trist om dagen

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg føler meg skikkelig sliten, deppa og trist om dagen. Dette har vart siden juletider og jeg merket det ekstra godt nå over nyttår. Jeg syns alt er ett ork, og jeg blir sliten og lei meg bare av tanken på ting jeg skal gjøre fremover. jeg griner uten grunn og får ofte en sånn ubehagelig og rar følelse inni meg(i magen), som jeg ikke helt vet hvorfor jeg får, er dette ett tegn på noe? Jeg tror jo dette kan ha noe med at jeg er deprimert, men jeg vet jo ikke hvorfor jeg er det :( jeg har ingen grunn til og føle meg trist og deppa, jeg har jo gode venner og familie, jeg trives på skolen og finner på mye morro på fritiden. men nå i det siste så har jeg begynt og si nei når venner spør om vi skal finne på noe, rett og slett for at jeg vil være hjemme og sove og slappe av. Og jeg føler at jeg dytter vennene mine unna fordi jeg blir sliten bare av tanken på og dra ut av huset for og møte dem. Jeg vil veldig gjerne ha hjelp, men jeg vil ikke sette meg ned og snakke med noen om det , for jeg prøver alltid og vise folk at jeg har det kjempebra og at alt er helt greit, og jeg hater og grine foran andre, for jeg føler meg så dum da. og en ting til, jeg tenker bare mer og mer på "gamle dager" som da jeg gikk på barneskolen og ungdomskolen, og jeg blir egentlig ganske glad av og tenke på det, men jeg merker også at jeg føler ett lite savn og tenker at jeg vil reise tilbake til den tiden, for da var alt mye lettere og mindre komplisert og jeg følte meg ikke så utslitt hele tiden, som jeg gjør nå. har du noen tips/råd om dette? og eventuelt noe svar på hva som "feiler" meg ellernoe?? Jeg vil ha tilbake den gamle meg, som var glad hele tiden og tok initiativret til og finne på ting med venner og famile.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer