Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få dekket utgifter til operasjon

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Har lidd mye av depresjon gjennom alle tenårene, mye på grunn av overvekt/fedme. Men nå det siste året har jeg trent og spist riktig og gått mye ned i vekt i tillegg til å bygge litt muskler. Akkurat det er jeg veldig fornøyd med, men jo mindre fett jeg har jo mer syns det at jeg har ''gyno'' eller Gynecomastia som er det medisinske ordet. Det gjør at uansett hvor mye jeg trener vil jeg aldri se bra ut. Selv når jeg har på t-sjorte vil det syns. Det plager meg hver dag og jeg kommer aldri til å bli ordentlig glad før det forsvinner. Den eneste måten å fjerne det på er gjennom plastikk operasjon, noe som visstnok skal koste 20,000+. Jeg er student og flytter ut for meg selv om litt så en slik sum er det ikke mulighet for meg å betale. Jeg har lest at man kan få det dekket hvis man kan ''bevise'' at man plages av det. Hvordan må jeg gå fram med dette problemet og hvem er det jeg bør henvende meg til?

SVAR

Besvart 03.04.2013 16:48:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle