Hopp til hovedinnholdet

Har så dårlig selvtillit 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei ung.no :-) først vil jeg si at denne siden liker jeg godt! finner så mye bra her, så håper jeg dere kan hjelpe meg. jeg er en jente på 17 år som har et selvbilde på 0.. jeg blir lei meg av å møte andre fine jenter, jeg klarer ikke å være på skolen pga det, klarer ikke å konsentrere meg på skolen. er bare deprimert å lei meg hele tiden, jeg føler meg ikke bra nok, puppene min er seriøst for små til å være 17 år og rumpa mi er så flat uansett hvor mye jeg trener den :( men mennesker rundt meg sier jeg er fin, har bra kropp og sånt, men uansett.. kjæresten min sier jeg er verdens fineste å har bra kropp, men jeg får så utrolig mange tanker i hodet mitt som er så vanskelig å styre, så det er så utrolig vanskelig å faktisk skjønne at han mener det .. :( jeg skulle ønske at hodet mitt skjønte det, men tankene er der hele tiden.. også en ting til, pga det med selvbilde så har blitt mer sjalu person ovenfår kjæresten min. jeg blir lei vær gang vi går forbi en pen jente. jeg blir sur og lei meg hvis han liker andre jenter sine bilder på facebook.. er det teit av meg? åh, vet ikke hva jeg skal gjøre.. dette går ut over alt.. jeg sliter så sykt med meg selv å dette går ut over han også, det er så kjipt! hjelp :(

SVAR

Besvart 12.05.2013 12:47:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle