Hopp til hovedinnholdet

Trenger litt hjelp med en "uvirkelighetsfølelse".

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg lurer på litt om det å vere ute av seg selv, en uvirkelighetsfølelse. Jeg er så usikker på om jeg har det, for når jeg ikke tenker på den føler jeg det ikke...? Så kanskje er det bare tankene som lurer hjernen? Det er først nå jeg begynner å tenke på det. Men plutselig igår før heg la meg, fikk jeg en veldig ekkel følelse, som jeg ikke klarer å beskrive, var bare veldig ekkel. Men lurer på om denne uvirkelighetsfølelsen kan ha noe med puperteten å gjøre eller at jeg har mye angst, for det har jeg? Kjenner ikke meg selv igjen også, er redd for å se meg i speilet, redd for å vere alene med meg selv, føler at noen tar over kroppen min viss du skjønner! Er sikker på at det er en psykolog som svarer på dette, så kan du versåsnill gi meg noen metoder? Høres kanskje ikke så gale ut, men tro meg det er utrolig ekkelt

SVAR

Besvart 18.08.2015 13:35:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle en ubehagelig opplevelse

Mange som har opplevd noe vondt får en uro i kroppen i ettertid. Det er ikke uvanlig. Her er gode råd til hvordan du kan takle det.

 

Les mer
account_circle