Hopp til hovedinnholdet

Jeg har sosial angst og får dårlige karakterer fordi jeg ikke er aktiv nok i timen. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har veldig sosial angst og jeg synest ikke det er greit at jeg skal få dårligere karakter bare fordi jeg er stille og ikke rekker opp handen så mye. Har gitt opp å prøve å gjøre det bra på skolen, blir bare straffa for alt uansett og jeg føler ikke det er verdt å prøve lenger. Får også veldig mange anmerkninger fordi jeg i ikke gjør presentasjoner, men de aner ikke hvor vanskelig det er for meg. Sist gang jeg hadde en presentasjon fikk jeg angst anfall. Prøver å overvinne angsten, men når skolen hele tiden skal stikke meg i ryggen så er det ikke så lett. Synst heller ikke noe om at alle lærere kan gi anmerkning til hvem de vil, når de vil og for hvilken som helst grunn uten at de trenger bevis. Har fått flere anmerkninger jeg mener jeg burde sluppet. Det er all klagingen jeg har får denne gang, håper jeg kan få litt hjelp.

SVAR

Besvart 12.09.2015 21:04:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få bedre karakterer?

Det er ikke alltid lett å oppnå gode karakter, men hvordan kan du gjøre det bedre enn sist? Få tipsene her.

 

Les mer
attach_file

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
account_circle