Hopp til hovedinnholdet

Noen tips til hva som kan gjøre at ting skal bli bedre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, etter at jeg prøvde å ta selvmord 2 ganger ble jeg innlagt på dps noe som virkelig ikke var noe for meg. Nå går jeg å snakker med en fast 1 gang i uka og har gjort dette i 4mnd. Jeg har også fått medisiner som skal hjelpe mot angst og depresjoner, men selv så synes jeg ikke dette fynker. Har daglige tanker om og ta mitt eget liv. Ser heller ikke noe poeng i hverdagen jeg lever nå eller noe poeng i fremtiden. Noen tips for hva jeg kan gjøre for at ting skal bli bedre? Er veldig nær med å gi opp.

SVAR

Besvart 27.01.2016 15:05:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle