Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter mye, og føler meg trist og mislykket.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente som har slitet siden barndommen min. Jeg mistet bestevennen min i 2014 og føler siden ting da har vært veldig vanskelig og bare blitt værre. Jeg har en kjærest med null forståelse og ikke klarer å forstå meg som også gjør det veldig tungt, fordi min deprimasjon går utover han og ting da blir ganske negativt og deprimerende fordi jeg har så mye angts. Jeg har kuttet meg selv engang noe som jeg syns var ufattelig tåpelikt og utenkt gjort av meg. Jeg er stadig trist og føler mislykket i livet og prøver så godt å begå selvmord. Ting går desverre aldri i positive retninger, og det er svært vanskelig å kunne åpne seg til noen andre. Det er også veldig slitsomt og tungt å ha hode oppe i hverdagen på jobb. Jeg har ikke kontakten og spurt om noe hjelp av noen som helst om dette, og det er første gang jeg prøver å få råd og hjelp.

SVAR

Besvart 24.02.2016 16:39:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle