Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter og vet ikke hva jeg skal gjøre. Hvordan kan jeg komme i kontakt med psykolog?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg sliter med depresjon, selvskading, angst og litt andre ting. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre. Jeg trenger hjelp og jeg vil ha det men jeg er redd for å faktisk prøve å få tak i denne hjelpen. Jeg har veldig lyst til å få tak i en psykolog men må jeg gjennom noen andre før jeg kan få det?

SVAR

Besvart 10.05.2016 22:39:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle