Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med angst. Det gjør meg helt utslitt!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 14 år som sliter med angst. Jeg går til psykolog for det, men jeg synes det er veldig vanskelig å utfordre meg selv på det som gir meg angstanfall. Hvordan kan jeg få motivasjon til å gjøre det? Jeg gråter nesten hver deg pågrunn av dette. Det gjør meg helt utslitt. Jeg føler meg også ekstremt ukomfortabel i min egen kropp. Jeg synes jeg er feit og stygg, og hver gang jeg ser i speilet ser jeg bare enda en ting jeg hater med meg selv. Mamma sier jeg har blitt mye tynnere, men jeg synes jeg egentlig har blitt feitere. Er det normalt å veie 51 kilo når man er 166 cm høy? Jeg sover veldig dårlig om nettene og er veldig sliten på og etter skolen. Er det farlig å sove for lite? Er det noe jeg kan gjøre som hjelper meg til å sove? Det som pleier å holde meg våken at jeg tenker på hva som kan skje i morgen og gruer meg til det. Noen ganger slår jeg meg selv i hodet til det verker fordi jeg føler meg så dum og teit. Er det farlig? Takk for svar!

SVAR

Besvart 23.11.2016 20:31:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
account_circle