Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ei jente på 15 år som sliter med angst. Jeg er konstant sliten fordi hodet mitt aldri får fred.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 15 år og jeg går i 10.klasse. Fra jeg var 12-14 år slet jeg med depresjon, på mitt verste hadde jeg selvmordstanker og det eneste målet mitt i livet var å bli diagnostisert med anoreksi. Nå i dag sliter jeg med angst, og det er spesielt ille nå fordi jeg har haugevis med innleveringer å viktige prøver. Vanligvis er skolen hvor jeg skinner, det er det jeg er god på, men den siste måneden har det føltes som at jeg har en murvegg i hodet som stopper all informasjon som prøver å komme inn. En dag kan det vi lærer gi mening å virke som det mest logiske i verden, men neste dag gir det ingen mening, og jeg skjønner ingenting av hva læreren sier. Jeg har prøvd å holde meg positiv, men jeg er konstant sliten fordi hodet mitt aldri får fred og det tærer på nervene. Det jeg kjenner jeg har mest behov for er en pause fra alt. Kan legen skrive ut sykemelding til meg, eller er jeg for ung? Hvordan forklarer jeg angst til noen som aldri har opplevd det? Mvh ukjent

SVAR

Besvart 04.12.2016 19:11:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Rett til tilrettelegging av prøver og eksamen

Allergi eller senebetennelse i armen? Behov for bestemte hjelpemidler for å gjennomføre eksamen? Skolen plikter å hjelpe deg med tilrettelegging på prøver og eksamen.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle