Hopp til hovedinnholdet

Angst og depresjon. Kan jeg kjøpe medisiner uten at moren min får vite det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har hatt angst og depresjon i snart 1 og et halvt år. En lærer og noen få venner vet om dette, men jeg har ikke sagt noe til moren min pga. at vi har ett komplisert forhold. Ingen kan overbevise meg til å snakke med mamma om noe! Vi snakker nesten ikke sammen.. Men poenget er, er det mulig at jeg som 14 åring kan få,kjøpe eller bestille angst nedsettende og antidepresjons piller uten at min mor får vite om det? I tilfelle hvordan?

SVAR

Besvart 05.03.2017 14:06:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle