Hopp til hovedinnholdet

Jeg har diagnosen sosial angst og trenger råd. Har sittet inne hele ferien og har selvmordstanker.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har en lang historie innenfor skulking av skole, depresjon og angst. Jeg trenger råd. Det begynte i 9. klasse. Jeg skrev falske sykemeldinger og holdt det skult for moren min. Mamma visste ikke noe før rådgiveren innkalte til møte angående fravær. Rådgiveren ville blande inn barnevernet, jeg nektet først, men de ble innblandet etterhvert. I 10'ende fikk jeg en person som skulle kjøre meg til skolen for jeg klarte ikke å ta buss... Det endte opp med at jeg låste døra og la meg i senga. Andre halvåret av 10'ende var det ikke sikkert at jeg kunne fullføre, men med et mirakel greide jeg å gå på skolen og få karakterer. Jeg endte opp på BUP, har ikke fullført et eneste år på VGS. Har sittet inne hele ferien, gått ut noen ganger for å kjøpe snus, har selvmordstanker, og ikke klar for begynne på 1. kl vgs for tredje gang... Er drit lei. Diagnosen er sosial angst. Gikk på zoloft i 2-3 mnd men fikk forferdelige bivirkninger som ikke gikk over, og ikke noe særlig virkning.

SVAR

Besvart 26.07.2017 18:01:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Reglene for fravær på videregående skole

I perioden mars til august 2020 er det innført midlertidig endringer på grunn av koronoaviruset. Les mer om fraværsgrensen og nye endringer her.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
account_circle