Hopp til hovedinnholdet

Hei:) ej slite me angst

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) ej slite me angst, å masse anna so ej ikkje veit helt ka e... men ej he slitt veldi no i niande me å site i klasserommet, ej blir veldi svimmel, stressa å vanskeli å puste... å no etter sommarferien trudde ej at 10ande skolle bli bra, ej he motivasjon, men idag (21 aug) so vart alt helt gale, 1 time starta ej å hyperventilere, blei svimmel... sann va de heile dagen, men eine rimen satt ej ute å snakka me lærera å mamma, men ingen forstår kor mykje ej kjempa me å få mej på skule... ka skal ej gjer?!! Takk for svar

SVAR

Besvart 27.08.2017 10:31:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle